mp3, wallpaper, video, simpsonovi, kina, pro sázkaře, a jiné věci ke stažení

the simpsons 1.série

Vánoce u Simpsonových

Je lepší dávat než brát. Když si Bart nechá odstranit své příšerné tetování a Homer vybuchne jako Santa Klaus v obchodním domě, vyhlídky na poklidné Vánoce jsou ty tam.

Malý génius
Ve třídě Barta se píše závěrečný test z matematiky. Bart samozřejmě nic neumí, a tak vymění svůj test za test svého spolužáka Martina Prince. Všichni Barta začnou považovat za nadprůměrně inteligentního jedince, a tak Barta pošlou do školy pro inteligenty. Tam se zjistí, že Bart nic neumí, a tak se Bart Homerovi raději přizná, že u testu podváděl.
Homerova odysea
Homer příjde o práci v jaderné elektrárně a nikde jinde ho do zaměstnání přijmout nechtějí. Rozhodne se tedy na Springfieldském mostě spáchat sebevraždu. To mu nakonec rozmluví celá jeho rodina, která také málem přišla o život kvůli tomu, že na silnici chyběla dopravní značka. Homer proti tomuto nedostatku začne bojovat. To se mu vydaří, což ho nastartuje k jeho dalšímu cíli: zastavit jadernou elektrárnu!
Taková nenormální rodinka

Homer na slavnosti pana Burnse zjistí, že s jeho rodinkou není všechno v pořádku. Děti zlobí a jeho žena Marge se snadno opije. Proto prodá televizi, aby za peníze z ní mohl nabídnout celé rodince terapii.

Bart generálem aneb kdopak by se Nelsona bál

Když Barta už Nelson začne pořádně štvát, pořídí si na něj celou armádu. Je v ní například i děda Abe Simpson. Nakonec, když se Nelson vzdá, Bart se s ním zkamarádí.

Smutná Líza

Líza si jednoho dne vzpomene na všechny lidi, kteří se namají stejně dobře jako ona, a tak začne být příliš smutná. Ani Homerovo "takhle jedou páni, takhle jedou k máni" nepomohlo. Homer s Bartem mezitím paří videohry - Box. Homer zatím ani jednou nevyhrál, proto se rozhodl trénovat v místní videoherně.

Volání přírody
Homer chce za každou cenu trumfnout Flanderse, a tak si stejně jako on pořídí pojízdný karavan (i když trochu levnější). Aby ho odzkoušel, vezme svou rodinu na výlet do přírody.
Mluvící hlava

Bart se chce ukázat kámošům ze školy, a tak se rozhedne, že ukradne hlavu Jebidaha Springfielda, zakladatele Springfieldu, z náměstí. Všichni obyvatelé jsou tímto zločinem pohoršeni a snaží se najít viníka. Celou vinu na sebe však bere Homer, protože právě on radil Bartovy, že pro kamarádství má udělat vše.

Ve víru vášní

Marge slaví narozeniny a čeká, co jí Homer nadělí letos. Vždy totiž koupí něco, co Marge ihned přenechá jemu. Ani teď neudělal vyjímku a koupil Marge bowlingovou kouli. Marge si na truc kouli nechá a začne s ní hrát. Na bowlingu se seznámí s Jacquem, který se do Marge ihned zamiloval.

Světák Homer

Bart si objedná přes zásilkovou službu miniaturní fotoaparát a podaří se mu vyfotografovat Homera na podnikovém večírku, kterak křepčí na stole se striptérkou. Fotka se stane ve Springfieldu velmi populární a pochopitelně se dostane i k Marge, která Homera vyhodí z domu. Homer nakonec vysvětluje Bartovi (jak jinak než na striptýzu), jak důležité jsou ženy v opravdovém životě.

Kyselé hrozny sladké Francie

Homera i ředitele Skinnera začne Bart štvát, a tak jsou oba rádi, když Bart souhlasil s výměnným pobytem ve Francii.

Je Šáša vinen?

Apu je přepaden v Kwik-E-Martu lupičem, který se nápadně podobá Krustymu a Homer je tomu svědkem. Ve vyšetřování je nakonec Lízou a Bartem usvědčen pomstychtivý Levák Bob (zde přeložen jako Bob Šouflik), čímž začíná jeho vězňovská kariéra.

Hezkej večer

Homer s Marge se rozhodnou, že si udělají hezký večer a na děti pošlou hlídačku. Ovšem není to ledajaká hlídačka dětí. Je to zlodějka. To zjistí Bart a Líza až u TV pořadu "PÁTRÁNÍ". Bart nakonec zlodějku majzne baesballkou, sváže u televize a jde zavolat do "PÁTRÁNÍ". Jakmile se Homer a Marge vrátí domů a uvidí hlídačku svázanou na zemi, Homer jí rozváže, dá jí pár babek a hlídačka odjede.